Francouzský VOYAGER se liší od dalších výrobců dehydrovaných jídel v mnoha ohledech – důrazem na nízkou hmotnost doplněnou o maximální kalorické hodnoty a obalovou bezodpadovost.
S dehydrovaným jídlem Voyager nikdy nebudete trpět hlady
Impulsem pro spolupráci bylo setkání s Fabienem, šéfem rodinné firmy, jeho nadšení s jakým elánem a respektem k přírodě vyrábí lyofilizované jídlo pro turisty, vodáky, horolezce, tedy pro každého, kdo potřebuje nízkou hmotnost a přitom maximální kalorické hodnoty. Jako červená nitka prolíná celý výrobní proces snaha o co nejvyšší možnou míru ekologie a snížení dopadu na životní prostředí.
Voyager Dehydrované Jídlo – VodahoryRodinná firma VOYAGER k výrobě využívá převážně solární a geotermální energie. Získala také certifikát Ekologického zemědělství i díky 100 % recyklovatelným obalům bez bifenylů. Obaly se vyrábí pouze 5 km od Voyageru. Tyto speciálně upravené obaly jsou vyrobeny ze sulfátového papíru, který neobsahuje hliník a dá se jednoduše spálit v ohni. Obal je dokonale hořlavý a jeho spálením se produkuje jen voda a CO2. Kromě faktu, že již není potřeba použité obaly nosit s sebou na tůře, je lze jednoduše spálit bez ekologické stopy – obal neobsahuje žádný hliník.
Voyager – těstoviny s kuřecím masem
Lyofilizovaná strava Voyager nabízí chutné, vyvážené a energicky výživné jídlo pro všechny sportovce, horolezce, turisty, cyklisty i cestovatele.
Pětiminutová příprava jídla Voyager
Pokud chcete něco jiného než jednotvárnou chuť turistických jídel a obvyklých výrobků na trek, pak jsou tato jídla s francouzskou recepturou tou nejlepší volbou pro Vás. Sušená strava Voyager vám zabezpečí teplé jídlo za jakýchkoliv podmínek.
Voyager – jen si kousnout
Doménou Voyager jídel není jen maximální využívání lokálních surovin z oblasti jihozápadní Francie, ale také důraz na vyváženou stravu určenou pro fyzickou zátěž a specifické zdravotní požadavky. Francouzská, ekologicky zaměřená společnost Voyager Nutrition vyrábí lyofilizovanou stravu již téměř 25 let. Výrobky VOYAGER využívají profesionální i amatérští sportovci, cateringové firmy i záchranné složky při nouzových situacích. Každé jídlo je podrobováno přísnými kritérii kvality, které jsou podpořeny výrobou pouze z lokálních potravin oblasti Bordeaux.
Pytlík od jídla Voyager je v terénu určen ke spálení
Celý sortiment jídel je pečlivě připravený a lyofilizace (sušení mrazem) probíhá přímo ve Voyageru, aby se zachovalo to nejlepší z čerstvých ingrediencí.
Přehled Voyager